Såsen gjordes på lite sky, lätt creme fraiche, matlagningsgrädde och lite kycklingfond (anpassa mängderna efter egen smak, jag gillar ju syrligheten från creme fraichen så jag tar lite mer av den än av grädden), red av om det behövs
Servera med såsen, kokt potatis, svartvinbärsgelé och inlagd gurka. Denna söndag ställer mamma fram dillkött på bordet med den klassiska sötsura såsen med ättika i
Sen tyckte jag att vi kunde ha någon god sås till också. Klyfta potatisenoch förkoka den en stund. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Smaka av såsen med kajennpeppar och svartpeppar. Eftersom jag gillar rätter som lagas i ugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittade lite chips och så blev det en gratäng…
Blanda kyckling och lök med kesella, créme fraiche, chilisåsoch kryddor. Pricka skalet på bakpotatisarnaoch lägg dem på en bit hushållspapper i mikrougnen
Potatisen till blev riktigt god och smakrik. Häll av vattnet och låt dem ånga av lite. Potatis. Klyv potatisarna på längden och koka dem tills de är genomkokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.