Servera genast biffarna medlök, sky ochden stekta potatisensamt nyklippt persilja. Tärna potatisoch stek i smör och olja på medelvärme till den är mjuk
Lägg först potatis, lökoch tomat på en plåt, salta och slå lite olja på och vänd runt lite. Blanda i basilikan, smaka av med örtsalt och servera med pumpakärnor ströda över och några droppar olivolja
Lägg sedan upp sallad på ett fat eller tallrik, lägg sedan potatisen på med två stycken noisetter, dela upp löken ovanpå och slå den goda såsen på och servera direkt
Jag ville inte att lakritsen skulle ta över, bara finnas där lite i bakgrundenoch reta smaklökarna ungefär som “vad är det du har kryddat såsenmed, jag känner igensmakenmen kan inte sätta fingret på vad…”
Bryn rotsaker, kantareller ochlök i en gryta med lock. kyckling i gryta medendiveroch tryffel samt. Lägg därefter kycklingbitarna i grytan och låt dem brynas med rotsakerna tills det fått en vacker gyllen brun färg- Tillsätt det halverade tomaterna, det spritade ärterna och häll över vattenoch vin
Servera genast biffarna medlök, sky ochden stekta potatisensamt nyklippt persilja. Tärna potatisoch stek i smör och olja på medelvärme till den är mjuk
Skiva champinjonerna och smörfräs dom tillsammans medschalottenlöken i en kastrull några minuter. Smörj en ugnsplåt med rapsolja, lägg på paprikan och strö på några nypor flingsalt, ringla över rapsolja
Finhacka kirskålenoch blanda samman medgräslökenochdillen. Några klyftade och stekta champinjoner tillsammans medpariserpotatis passar mer än väl ihop medden här rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.