Kotlett med potatis- och sparrissallad och crème fraiche bearnaise
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor kotletter av gris (med el utan ben)
  • 10 blad färsk salvia
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk flytande margarin
  • Potatis och sparrissallad
  • 8 fasta potatisar, skalade och delade i 4 bitar/st
  • 3 msk (250 ml) olivolja extra virgin
  • 2 rödlökar, skurna i skivor
  • 2 morötter, skalade och skurna i strimlor
  • 3 stjälkar blekselleri, 1 cm bitar
  • 12 gröna sparrisar, skurna i 2 cm bitar
  • 3 msk balsamvinäger
  • Vitpeppar, nymald från kvarn
  • Sås
  • 1 brk crème fraiche bearnaise
  • 4 skivor kotletter av gris (med el utan ben) 10 blad färsk salvia Salt Peppar 2 msk flytande margarin Potatis och sparrissallad 8 fasta potatisar, skalade och delade i 4 bitar/st 3 msk (250 ml) olivolja extra virgin 2 rödlökar, skurna i skivor 2 morötter, skalade och skurna i strimlor 3 stjälkar blekselleri, 1 cm bitar 12 gröna sparrisar, skurna i 2 cm bitar 3 msk balsamvinäger Salt Vitpeppar, nymald från kvarn Sås 1 brk crème fraiche bearnaise

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.