Jag stektekotletteroch till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Jag häller i lite vatten i pannan som jag använde när jag stektekotletterna för att ta vara på stekskyn
Skär snitt i fettkanten på kotletternaoch torka av dem med hushållspapper. Ansa och skär svampen i mindre bitar och fräs i en kastrull med matfett tills svampen får fin färg och matfettet är genomskinligt
Rätten kanske inte låter så spännande (och den ser kanske inte så spännande ut), men det blir faktiskt en väldigt god smakkombination med råriset, linserna (gärna två olika sorters linser), den stektafetaostenoch chutneyn
Stektfetaostmed råris, linser, chutney och sparris. Råris, två sorters linser, chutney, stektfetaostoch bönorDenna vecka tänkte vi satsa på att få så många som möjligt att testa en av våra favorit-vegetariska rätter, som kanske låter lite trist i mångas öron men som faktiskt är supergod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.