Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksattsincrèmefraichemeddill, vinägeroch svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta medfiskoch grönsaker
Vispaihop buljongen medcrèmefraichen, och koka upp. Lammet köpte jag i höstas från våra Rasbogrannar Kristinaoch Torsten Örde på Örby gård, och laddade frysen med
½ paketFettuccine från Barilla. på paketet. Häll av vattnet och lägg över i en skål, rör ner creme fraichenochpersiljan, blanda in rödbetsfräset, smaka av med salt & peppar
Dela vaniljstången längs långsidanoch skrapa ur fröna, lägg allt (vaniljstång + frön) i en kastrull tillsammansmed grädde, mjölk, messmör och hälften av sockret
Cream fraiche pannacotta medvaniljoch choklad. Har du en stansform använder du det för att göra ett torn, genom att fylla det och sedan sakta lyfta upp det samtidigt som du håller emot med en sked, annars kan du bara forma en snygg hög på en tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.