Helstekt oxfilé med chorizosmör samt ugnsbakad och råpicklad jordärtskocka
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 mittbit av oxfilé à ca 600-700 g
  • salt och svartpeppar
  • 1 klyfta vitlök
  • timjan
  • olja och smör
  • 100 g chorizo
  • 125 g smör
  • 1 tsk pressad citron
  • salt
  • 100 g jordärtskocka
  • 0,5 dl ättika
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 600 g jordärtskocka
  • 50 g bladspenat
  • salt och olivolja
  • oxfilé 1 mittbit av oxfilé à ca 600-700 g salt och svartpeppar 1 klyfta vitlök timjan olja och smör
  • Chorizosmör 100 g chorizo 125 g smör 1 tsk pressad citron salt
  • Råpicklad jordärtskocka 100 g jordärtskocka 0,5 dl ättika 0,5 dl strösocker 1 dl vatten salt
  • Ugnsbakade jordärtskockor 600 g jordärtskocka 50 g bladspenat salt och olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.