Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Rullader ca 500 g lövbiff salt peppar 2 msk dijonsenap tandpetare 1 msk smör 2 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl vatten 1/2 köttbuljongtärning 1/2 msk majsstärkelse 1/2 kruka oregano Grönsaker 200 g snackmorot 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Slutligen, oxfilén. Den började jag med att salta och peppra samt bryna i smör i en stekpanna. Jag började med att göra potatismos till pommes duchessen
Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyfta vitlök 2 kvist rosmarin salt peppar. Haricotsverts150 g haricotsverts olivolja, tills tekning flingsalt
Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar. 1Haricotsverts150 g haricotsverts olivolja, tills tekning flingsalt
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicotsverts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.