1 pkt, 500gr sempers glutenfria lågproteinmix (funkar även med vanliga mixen), Spara ca 1/2 dl till utbakning. 1 pkt, 500gr sempers glutenfria lågproteinmix (funkar även med vanliga mixen), Spara ca 1/2 dl till utbakning
Värm vatten och olja till 37º. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma degspadet. Tillsätt Pofiber och Fibrex och låt stå i 10 minuter
Det blev som sagt en hel del rester över från gårdagens kalas. Bland annat äppelpaj. Äppelpaj med vaniljsås är verkligen något som jag förknippar med hösten
Glutenfriasaffransbullar med vaniljfyllning. Glutenfria bullar med vit choklad. Hoppas att ni hittade lite inspiration och ett nytt favoritrecept när det gäller glutenfriasaffransbullar
Det här va minst sagt klurigt att få till men så löjligt gott så gör det gärna igen. Jag valde den vita mandelpastan från Monki till fyllning som är otroligt god, det går givetvis bra med vanligt mandelsmör
Underbart goda och saftiga saffransbullar med krämig vaniljfyllning. Glutenfriasaffransbullar med vaniljfyllning (ca 35 st). Glutenfriasaffransbullar med vaniljfyllning (ca 35 st)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.