Kakan blir saftig och god och den underbart lena och söta frostingen i kombination med den lite kryddiga kakan och krispet från valnötterna är gudomlig
I mitt "förra liv" när jag kunde äta gluten (eller årminstone trodde att jag kunde göra det) gjorde jag emellanåt en mjuk kaka medvaniljfyllning som alltid gjorde succé
Glutenfriasaffransbullarmedvaniljfyllning. Glutenfria bullar med vit choklad. Dock ingen hembakad, jag har inte hunnit med det ännu men nästa helg planerar jag att fylla frysen med dessa godingar
Så jag börjar med dessa glutenfria lussebullar som jag fyllde med vanilj och pistagenötter. I recepten används oftast flera olika mjölsorter för att på bästa sätt ersätta de vanliga glutenmjölerna och inga glutenfria mjölmixer används
Gör likadant med den andra halvan av degen. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Passade på att använda Manitoba cream från Ramlösa Kvarn som var med i den senaste Smakboxen GOD HELG
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.