Sega och samtidigt lite knäckiga småkakor med en härlig saffranssmak. Enkelt och gott till julfikat. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem något
För vem kan motstå en mjuk chokladkakamed söt mockaglasyr och kokos. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten tillsammans med det smälta smöret och mjölken
Börja med att röra ihop smör, florsocker och vaniljsocker till fyllningen. Rör ihop allt med en gaffel till en smet, så det bara är att ber ut på den utkavlade degen
Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat. Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt
Den vitachokladen ger en underbar krämighet och god smak i kombination med saffranet. Pudra över florsocker innan servering, garnera med pepparkakor och servera med vispad grädde
Första advent närmar sig med stormsteg och äntligen får jag börja julbaka. Lycka till med julbaket. Det är min första jul som glutenintolerant och det ska bli riktigt spännande att experimentera fram glutenfria recept på alla mina julfavoriter
Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassaochvitchoklad. Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.