Det är så härligt att ta vara på ledigheten och umgås så mycket som möjligt med barnen för jag vet med mig hur mycket jag saknar detta när förskoleterminen och vardagen drar igång igen
Täck ev botten med bakplåtspapper. Skrapa ned degen i formen och nagga ytan med en gaffel. Arbeta ihop degen med 1 dl mjölmix och arbeta degen tills den släpper bunken
Förra helgen fyllde jag på frysen med Adams absoluta favoritbröd. Denna gång gjorde jag kakorna något mindre men tjockare och det blev riktigt bra det med
Rulla kulor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Mal nötterna på mandelkvarn. Arbeta ihop nötter, smör, socker, havregryn, mjöl och hjorthornsalt till en deg
jani, ni är inte helt lätta att skriva recept till men det är kul att ni kommer med önskemål. Bestämde mig för att testa ett glutenfritt bröd då jag har fått många önskemål om det
Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med ljummet vatten och olja. Kavla ut bitarna, använd gärna kruskavel, till runda kakor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Det jag älskar med den marockanska vardagsbakningen är att den ofta är väldigt enkelt, kräver oftast ingredienser som man brukar ha hemma och smakar så himla gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.