Vi har haft sommar i flera veckor nu och det är helt härligt. Inte alla vill stå inne i köket och envisas med komplicerade kakor eller vänta på att bullar ska jäsa, men många vill ändå ha en kaka till kaffet, då är rulltårta lösningen
Glutenfriasaffransbullar med vaniljfyllning. Glutenfria bullar med vit choklad. Hoppas att ni hittade lite inspiration och ett nytt favoritrecept när det gäller glutenfriasaffransbullar
500 g mjölk. 1 g saffran (eller 1,5 msk saffranskoncentrat, se särskilt recept via länken till höger). 1000 g vetemjöl special (vetemjöl med hög proteinhalt)
Lägg de fyllda rören i rader och häll över tomatsåsen. Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkål och fetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaost och grädde fick kröna skapelsen
s naturligt glutenfria och till två portioner färdigkokt het pasta tog jag 2 msk pesto arrabiata och ca 3 msk krossade tomater (ekologiska eller Polpa)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.