Glutenfria vaniljbullar
Onlyfemale
Onlyfemale
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gr smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 pkt jäst för söta degar
  • 2 tsk Fiberhusk
  • 1 dl kesella ( alt creme fraiche)
  • 1 dl socker
  • 1 st ägg
  • 1 krm salt
  • 1 krm kardemumma (kan uteslutas)
  • 1 pkt, 500gr sempers glutenfria lågproteinmix (funkar även med vanliga mixen), Spara ca 1/2 dl till utbakning
  •  
  • Fyllning vaniljbullar
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 1/2 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • Rör ihop allt med en gaffel till en smet, så det bara är att ber ut på den utkavlade degen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.