Glutenfri vegopizza med zucchini, vitlök och scamorza.
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g färsk jäst - ett
  • ½ paket
  • 6 dl vatten
  • 2 msk rapsolja
  • 3 msk husk
  • 2 tsk salt
  • 4 dl bovetemjöl
  • 3 dl majsmjöl
  • 3 msk potatismjöl
  • 1 dl valfri tomatsås - jag använde en engelsk tomatsås med extra smak av senap
  • 250 g scamorza eller fast mozarella
  • 1 medelstor zucchini
  • 5 - 6 stora vitlöksklyftor
  • 2 tsk Medelhavskrydda från Krusmyntagården

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.