Vegetarisk gratäng med glutenfria lasagnerullar, zucchini, spenat och krämigt blomkålstäcke
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Så här gör du lasagnerullarna som räcker till 4 - 6 personer
  • ½ paket glutenfria lasagneremsor. 14 - 16 stycken, ca 250 g
  • 1 lite mindre blomkålshuvud, 600 - 650 g 2 vitlöksklyftor vatten
  • ½ msk lantbuljongpulver
  • 1 boll mozarella, 100 g 30 g färskriven parmesan eller pecorino
  • 5 dl valfri grädde eller gräddmjölk - jag använde 1 dl grädde + 4 dl matgrädde
  • 3 msk Kunglig Salladskrydda - eller annan valfri kryddblandning
  • salt och svartpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.