Kikärtspasta med tomatsås, zucchini och valnötter (glutenfritt, vegan)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 2 port kikärtspasta (räkna med ganska stora portioner)
  • 1,5 msk olivolja
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1 liten zucchini eller (0,5 större) tärnad (ca 0,5 cm)
  • 1 klyfta vitök, pressad eller finhackad
  • 400 g (en burk) krossade tomater
  • 0,5-1 dl vatten
  • 1 tsk torkad basilika eller 1 msk finhackad fryst
  • 1 krm svartpeppar
  • 0,5 tsk salt
  • 0,75 dl oliver av bra kvalitet (kan uteslutas)
  • 0,5 dl valnötter, grovt hackade
  • Koka kikärtspastan enligt anvisningar på förpackningen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.