Men till vardags vill jag fortsätta äta glutenfritt. Bäst jag går ut i köket och gör mig lite té och fyller magen med så jag klarar av den här fastedagen utan övertramp
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Här hittar du ett annat lika beroendeframkallande knäcke med mandelmjöl och sesammjöl, här ett med boveteflingor och rårisflingor, och här ett med bovetekross, sesamfrönoch kikärtsmjöl
Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Det är en variation på det paleoinspirerade bröd jag gjorde i höstas, och det är fullkomligt knökafullt med bra näringsämnen som vitaminer, mineraler, fibrer och nödvändiga fettsyror
Blanda nötterna väl med ägg ochfrön i en bunke. Efter receptet följer lite fler bilder från senaste veckan och från fredagens tur med bussen upp till bergsbyn Tepe, där vi njöt av en härlig lunch i vårsolen
Det är gott precis som det är, men kan också avnjutas med smör och en skiva ost. Det kan också brytas i mindre bitar och doppas i goda röror, guacamole eller tapenade t ex
Här kommer vi tipsa om en tårta som är enkel att baka och går med fördel förbereda någon dag innan kalaset och enkla, fina klubbor med marshmallows och mörk choklad
Klicka ner jordnötssmöret i en bunke och fyll på medsolrosfrönoch även din kakao. Nu äntligen har jag haft premiär för rawfood kakor med jordnötter, MUMS gott och en riktig njutning för alla sinnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.