Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Forma sedan degen bollar som du kavlar ut till tunna kakor och till sist kavlar med en kruskakavel. Brödet blev väldigt gott och barnen uppskattade det mycket, men jag tyckte det var lite pyssligt
e receptet på glutenfritt bröd som jag provbakade. Finax)+ lite extra mjöl till utbakningLös upp jästen i ljummen mjölk och ljummet vattenTillsätt sen ALLA ingredienser UTOM mjöletLåt blandningen svälla några minuter i bunkenMed fiberhusk i blir blandningen snabbt lite simmig och geléig i konsistensen och precis så skall det varaVäg upp mjölsorterna och tillsätt dessa i blandningenKnåda med maskin eller med elvispens degkrokar i flera minuterLägg upp degen på bakbordet
Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Klicka ut brödet i en form avlång som du smörat och ströat medglutenfritt mjöl. Rör i kesella, honung, jordnötssmör och olja med slickepott tills mjölet inte längre är torrt, tillsätt då bananerna och vispa med elvisp (degkrokar) i några minuter, (på så sätt slipper du mjöldamm i hela köket)
Det är helt glutenfrittoch är superenkelt att göra i ochmed att det inte kräver någon jäsning. grekisk yoghurt eller kesella, frukt&bärsallad, hemgjord müsli med nötter, kanske någon form av proteinpannkakor eller plättar med keso och hemgjord chiafrö-sylt, kokta ägg, kalkon, tomat, avocado och mager ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.