Hittills det bästa och godaste glutenfritt bröd jag provat! :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 2 röster

Ingredienser

  • 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
  • 2 msk olja, tex rapsolja eller smält kokosolja
  • 25 g jäst
  • 1,5 msk honung eller agave (uteslut eller tillsätt mer efter smak)
  • 0,5 dl linfrön
  • 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
  • 3,5 msk t.ex. “fiber
  • Husk” från Lindroos eller “Psyllim” från Finax (finmalt pulver, ej hela frön)
  • 0,5 dl nyponskalmjöl
  • 5 dl teffmjöl
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.