Fisk från Skagen
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar torskfilé
  • vatten
  • 1 pkt sparris
  • 1 st musslor
  • 300 g räkor med skal
  • 3 msk vetemjöl
  • 10.5 dl mellangrädde
  • 2 dl vatten
  • 25 g smör
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 2 msk hackad persilja
  • 1.5 dl herrgårdsost
  • 2 msk ströbröd
  • flytande margarin
  • 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning: 3 msk vetemjöl 10.5 dl mellangrädde 2 dl vatten 25 g smör eller margarin 1 st fiskbuljongtärning 2 msk hackad persilja Gratinering: 1.5 dl herrgårdsost 2 msk ströbröd flytande margarin Ugn: 225° Det här behövs för ca 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.