Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Skala räkorna. Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull
Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen. Servera med t ex ugnsrostade rotfrukter eller pressad potatis
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form. Servera med till exempel kokt potatis eller ris. Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Gratängen är toppad med skalade räkor, släng på dom precis innan servering för ligger dom för länge i ugnen blir som sega och inte alls vidare tuggvänliga
Kommentarer
Michael Johansson
Busenkelt och busgott!
Logga in eller Registrera för att kommentera.