torsk

torsk

Torskrygg med sandefjordsås och pressad potatis

Torskrygg med sandefjordsås och pressad potatis

1Torskrygg800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF. Sandefjordsås3 dl grädde 3 dl crème fraîche 300 g smör 1 msk kycklingbuljong 3 limefrukter, skal och saft
Fisk från Skagen

Fisk från Skagen

4 bitar torskfilé. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning
Torskgratäng

Torskgratäng

Lagade en torskgratäng till middag och jag använde torskblock som jag hade tinat. 800 g torsk. 800 g torsk
Krämig fiskgratäng

Krämig fiskgratäng

Salta och peppra fisken. Gör potatismos. Koka potatisen mjuk, blanda ner resterande ingredienser och smaka av
Torsk i hummersås

Torsk i hummersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl basmatiris 250 gram broccoli Torsk 600 gram torskrygg 1 msk Mat
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos

4 10 - 12 potatisar (12 potatisar motsvarar 1 kg) 400 g sej, hoki eller torskfilé (färsk eller djupfryst) 1 tsk salt 1 krm peppar 1 paket bacon (à 140 g) 1 paket djupfryst broccoli (à 250 g) 2 dl matyoghurt 1 tsk salt 1 tsk socker 1 - 2 krm mald vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Torsk provencale

Torsk provencale

800 g torskfilé (i portionsbitar) 600 g fast potatis 200 g smör 5 klyftor vitlök 1 citron, finrivet skal och saft 4 msk olivolja 1 kruka färsk persilja, finhackad 0,5 fänkål 1 zucchini 100 g grönkål olivolja salt
Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torsk600 g torskrygg, i portionsbitar à 150 g 5 dl vatten, kallt 1,5 msk salt. Torsk600 g torskrygg, i portionsbitar à 150 g 5 dl vatten, kallt 1,5 msk salt