Fisk surprice
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st fänkål
  • 1 st purjolök
  • 2 st stjälkar selleri
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 4 st tomater
  • 1 dl vitt vin
  • salt och peppar
  • 1 tsk citrontimjan
  • 400 g fiskfilé
  • 4 st plattor smördeg
  • 1 st ägg
  • sallad
  • citronklyftor
  • 1 st fänkål 1 st purjolök 2 st stjälkar selleri 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja 4 st tomater 1 dl vitt vin salt och peppar 1 tsk citrontimjan repad 400 g fiskfilé t ex kolja Lock: 4 st plattor smördeg fryst eller 1 rulle kyld smördeg 1 st ägg Servera med: sallad citronklyftor Ugn: 225°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.