Comtétoppad oxfilé på sparrisbädd med hasselnötter
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 bit(ar) oxfilé , à 125 g 1 odefinierad smör 1 odefinierad salt 400 gram sparris , tunn 1 dl Comtéost , riven 1 odefinierad peppar Nötolja 1 dl hasselnötter 1 st vitlöksklyfta(or) 1 st Schalottenlök(ar) , stor 2 msk olivolja 2 msk nötolja 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal: 432 Protein: 34 gram Fett: 31 gram Kolhydrater: 4 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.