Helstekt oxfilé med lyxig italiensk potatiskaka, smörfrästa kantareller och krämig savoykål
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portionerItalienskpotatiskaka (räckertill8personer) 2,5paketbacon , skivadellerItalienskpancetta2mskbasilika , färsk, finstrimlad1tsktimjan1mskkörvel , finstrimlad200gramparmesanost1mskmaizena5stbakpotatis(ar) , stora1odefinieradsalt1odefinieradpepparKrämigsavoykål1,5dlgrädde1stSchalottenlök(ar) 4dlsavoykål , strimlad, ellergrönkål1msksmör0,5dlvittvinRödvinssky0,5mskkalvfond1stlagerblad0,5mskmaizena1krmtimjan , torkad2dlröttvin1nypa(or) strösocker1stvitlöksklyfta(or) 0,5stgullök(ar) 1msksmörSmörstektakantareller1mskpersilja , hackad1msksmör3dlkantareller , gula, ellertrattkantarellerTillgarnering1gourmetsalt1timjan1stsvartpeppar , frånkvarnOxfilén700gramoxfilé , hel, färskellerfrystKöpreceptet
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.