Helstekt oxfilé på bädd av ugnsrostade grönsaker med parmesanmajonnäs
mitt vinrum
mitt vinrum
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser för 4 personer 800 gr oxfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk citrontimjan
  • smör, olivolja
  • Parmesanmajonnäs
  • 2 äggulor 3 tsk dijonsenap
  • 1,5 msk sherryvinäger
  • 3 krm salt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 3 dl neutral rapsolja
  • 3 dl finriven parmesan
  • Ungsrostade grönsaker
  • 200 gr trattkantareller
  • smör
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 påse pärllök
  • 1 msk sherryvinäger
  • 1/2 tsk rårörsocker
  • 500 gr småpotatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 pkt småtomater
  • 1 näve vaxbönor
  • 1 näve bondbönor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.