Sallad på finstrimlad brysselkål med apelsin-dijonvinaigrette, rostadehasselnötterochpecorino. Om du inte är lika frälst på brysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
Har ni fått tag i en bit oxfilé till nyår, men fortfarande inte bestämt vad ni ska göra med den. Så vips - innan ni vet ordet av har era planer påoxfiléoch potatis blivit så mycket festligare
Här rostade jag skalen ihop med citronskal för att fördjupa smaken. Att laga mustig fond till fisksoppa pårostade räkskal har jag lärt mig av den gode Tore Vretman
Låt svalna och tryck in smöret under skinnet på kycklingen och krydda försiktigt med salt. Bryn smöret på spisen, när smöret har skiftat färg till gyllenbrunt och du känner en nötaktig doft som påminner om kola är smöret klart
(Om man vill lägga till chips av persiljerot, hyvla och torka samtidigt som lingonen). Lågtempererad vildsvinsentrecote med variation på persiljerot, lagerbladspicklad trattkantarell, semitorkade lingon ochrostadehasselnötter
Inspirerad av Annas marmorerade ischoklad medkallpressad kokosolja snodde jag ihop dessa gotter till mor och moster – två systrar som älskar kokos och mjölkchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.