Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt med enbart rödbetor. Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt
Servera genast på varma tallrikar tillsammans med en god sallad och ett gott rödvin. En riktigt god middag med en härligt krämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare
Rostaderödbetor4rödbetor (stora) 3 chorizokorvar 2 msk honung 3 msk olivolja 1 kvist rosmarin. Yoghurtsås2 dl yoghurt 2 msk harissa (justera mängd efter hur het du vill ha den) 1 citron, saft och lite rivet skal 0,5 krm salt
Blanda den varma potatisen medspenaten, fint skivad lök och rädisor. Dela potatisen på mitten och lägg i en långpanna tillsammans med halverade vitlöksklyftor, lite olivolja, salt och peppar
Lägg babyspenat på en stor tallrik. På medrödbetorna över salladen och sedan halloumin. Daniel har åkt till Stockholm med jobbet och blir där tills imorgon
Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Lägg spenaten på ett fat, lägg på rödbetorna när det fortfarande är varma och smula över chevréosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.