Tvätta rödbetornaoch dela i halvor eller kvartar, lägg i en form, salta och ringla lite olja över. Servera genast på varma tallrikar tillsammans med en god sallad och ett gott rödvin
Skär paparika och rädisor i bitar och lägg upp på en tallrik tillsammans medbladspenaten. Lägg till sist på de varma rödbetornaochfetaostenoch toppa med frön, olivolja och balsamico
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Stek spenaten i panna tills allt vatten har avdunstat. Blanda hackad skinka ochfetaost i småbitar. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner blandningen i smeten
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.