4 st
kokta och rödbetor 1 påse färsk spenat (80g) 100 g kantfri chevréost flytande honung flingsalt Gör så här: Skala och koka rödbetorna och skär dem i klyftor.
Skölj spenatenoch blanda den med citronoljan. Lägg spenaten på ett stort fat. Ikväll lagades det en matig salladmed bla rödbetor, chevréostoch kycklingfilé
Fördela blandsalladen på fyra assietter, lägg ut rödbetsskivorna. Smula över chèvre över rödbetorna och krossa valnötterna lätt i handen innan de också strös över
Servera på en bädd av ruccolasalladoch ringa över lite balsamico crème, klart. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetor med chèvre och valnötter
Lägg babyspenat på en stor tallrik. På med rödbetorna över salladenoch sedan halloumin. Daniel har åkt till Stockholm med jobbet och blir där tills imorgon
Örtkryddorna får hänga med när sallad blandas med rödbetor, morötter och chèvre. Lägg på salladoch grönsaker, toppa med chèvre och häll dressingen över
lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Fördela rödbetor, äpple och avokado jämnt över det gröna. Salladen går utmärkt att äta som ensamrätt, men funkar också som tillbehör till exempelvis lamm eller kyckling
rivet skal och saft av ½ lime. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. ca 200 g färsk spenat eller sallat. 2 tsk italiensk salladskrydda. 4 dl pasta, t ex penne 1 purjolök 2 dl kokta röda bönor 1 röd paprika 1 grön paprika ca 200 g färsk spenat eller sallat. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.