Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt. När det är så varmt ute (och inne) som det har varit nu den senaste tiden står jag ogärna och bakar eftersom a) det blir så himla himla varmt när ugnen är igång, b) det blir helt plötsligt väldigt ansträngande att knåda ihop degar, samt c) precis allting som innebär att en måste röra på sig blir ansträngande
Toppa salladen med den hyvlade parmesanen och de rostade pumpakärnorna. Blanda saften från den halva citronen med en halv deciliter olivolja, malen svartpeppar och lite salt
trädgården och sedan nykokta betor medrostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Låt såsen koka ihop och smaka av med salt och peppar. salt och nymalen vitpeppar. Vitvinssås med spenat. Pensla rödingen med rapsolja och krydda med salt och peppar
Koka på medelvärme utan lock medan du grillar på auburgine (förslagsvis skuren i tunna skivor och sedan tredelade i strimlor) i riklig mängd olja och salt så att vätskan släpper
trädgården och sedan nykokta betor medrostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.