Kyckling i kokos och ajvarsås. Putsa kycklingfileerna och skär de i strimlor. Skiva svampen, finhacka löken och vitlök, fräs det sedan tillsammans med kycklingen i matfett
Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilé med kycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Ta bort skinnet från den färdiggrillade kycklingen, om ni använder en sådan, skär upp köttet i bitar och lägg ner den i riset – stek allting väl och krydda mycket, kläck sedan i ett ägg och rör om
Häll över kycklingen på ett fat. Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme ca 10 min. Blanda kyckling, kikärtor och hälften av den rivna osten och fördela i tortillabröden (8 st). 700 g Kycklingfile
Igår blev det kycklingspett med jordnötssås till middag, såsen blev väldigt god. Kycklingspett. Blanda allt, utom salt och peppar, till marinaden och häll ner i påsen, se till att all kyckling får marinad på sig