FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Sedan första gången jag åt BanhMi så har jag varit fast, älskar denna vietnamesiska foodtruck macka
här ser ni enligt mig jordens godaste macka. G-e-n-i-a-l-t. ett härligt fluffigt vitt bröd utan en gnutta fiber i sig, ett generöst lager med fettig majonnäs, sriracha och skivor av jalapeños för hetta, gurka för krispighet och friskhet, saltig och umamipackad tofu och sen det som binder ihop mackan och det som är grädden på moset
Det tog sin tid innan jag gjorde min första Bánh Mì, men med tanke på hur simpelt det är lär det inte dröja länge tills det återigen finns en vietnamesisk macka i min hand
Servera baguetten med picklade grönsaker, tofu, chili-lime-majonäs och koriander. Skär tofun i mindre bitar och lägg på hushållspapper så att vätskan dras ut
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.