här ser ni enligt mig jordens godaste macka. ett härligt fluffigt vitt bröd utan en gnutta fiber i sig, ett generöst lager med fettig majonnäs, sriracha och skivor av jalapeños för hetta, gurka för krispighet och friskhet, saltig och umamipackad tofu och sen det som binder ihop mackan och det som är grädden på moset
Det tog sin tid innan jag gjorde min första Bánh Mì, men med tanke på hur simpelt det är lär det inte dröja länge tills det återigen finns en vietnamesisk macka i min hand
BanhMi / Vietnamesiska mackor. Matbloggare i all ära men den person som oftast inspirerar mig till att testa nya och spännande maträtter är Sandra Beijer
Jag har sett recept på det tidigare och velat testa men aldrig kommit så långt. Pannkakorna ska bli krispiga och stekas på hög värme i olja men då jag inte har nån fläkt så fungerar inte det för då sätts snart brandvarnaren igång men fick ändå lov att öppna fönstret mitt i vintern
För mig var det helt omöjligt att få crêpsen att håll ihop, de gick sönder hela tiden. Jag provade med mer eller mindre olja i stekpannan, jag provade olika stekpannor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.