Det tog sin tid innan jag gjorde min första Bánh Mì, men med tanke på hur simpelt det är lär det inte dröja länge tills det återigen finns en vietnamesisk macka i min hand
BanhMi / Vietnamesiska mackor. Matbloggare i all ära men den person som oftast inspirerar mig till att testa nya och spännande maträtter är Sandra Beijer
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämigvegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
1 msk brödkryddor (kummin, fänkål, anis). Blanda allt i en bunke och låt stå och svälla i ca 15 min. Häll ner i smord form, ställ in i ugnen i ca 60 minuter. 1 msk brödkryddor (kummin, fänkål, anis)
Barnen skulle bestämma middag idag. Inte min starkaste sida… Han är väldigt förstående. Eftersom jag sitter vid köksbordet och sammanfattar en massa glosor jag inte ens vet om jag kommer ha användning för i min tenta om 2 veckor, så står min fantastiska man i köket och tar mot order varvat med mina svordomar angående statistik. Plasta in och ställ i kylen i ca 10 minuter. Nagga och förgrädda i ca 10 minuter
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.