Vegan Banh mi
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g fast naturell tofu
  • 2 scharlottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 msk färsk ingefära riven
  • 2 msk olja
  • 2 msk ljus sojasås
  • 1 dl vatten
  • Rikligt med svarpeppar
  • 15 cm rättika
  • 1 stor morot
  • 1 dl socker
  • 1 dl ättika 12 %
  • 2 dl vatten
  • 1 krm salt
  • 3 msk kikärtsspad
  • 1 vitlöksklyfta grovhackad
  • 1 msk ljus soja
  • 2 dl rapsolja
  • 2 tsk dijonsenap
  • Juice från 1/2 citron Salt och peppar
  • 2 st halvbaguetter
  • 3-4 msk vegansk pastej
  • 1 msk srirachasås
  • 1 kruka färsk koriander plockad
  • 15 cm färsk gurka skivav
  • 250 g firm tofu, unseasoned
  • 2 shallots
  • 2 cloves of garlic
  • 1 tbsp fresh ginger
  • 2 tbsp canola oil
  • 2 tbsp japanese soy sauce
  • 1 dl (0,4 cup) water
  • A lot of black pepper
  • 15 cm radish
  • 1 large carrot
  • 1 dl (0,4 cup) sugar
  • 1 dl (0,4 cup) vinegar 12 %
  • 2 dl (0,8 cup) water
  • 1 pinch of salt
  • 3 tbsp aquafaba
  • 1 clove of garlic chopped
  • 1 tbsp japanese soy sauce
  • 2 dl (0,8 cup) canola oil
  • 2 tsp dijon mustard
  • Juice from 1/2 citron Some salt and pepper
  • 2 st half baguettes
  • 3-4 tbsp vegan spread paté (eg. tartex)
  • 1 tbsp srirachasås
  • 1 pot fresh cilantro plucked
  • 15 cm fresh cucumber sliced

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.