Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Nästa gång ska jag prova att laga det i min crockpot
Vi äter ofta pulledpork och nuförtiden lagar jag den i min Crock Pot. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Idag lagade jag pulledpork till middag igen (detta var nog tredje eller fjärde gången. Denna gången testade jag med skinkstek istället för fläskkarré och det blev verkligen så gott - om inte godare
Igår lagade jag nämligen "pulledpork" till middag. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Blanda ihop chilisås, chipotlepasta, spiskummin, svartpeppar, soya, balsamvinäger, rapsolja, och smoked paprika till en barbecuesås och bred det över köttbiten
Ät din Pulledporkmed goda tillbehör. Stick en massa hål i köttet med tex. ½ msk spiskummin. Blanda samman sockret med kryddorna och massera in i köttet
Dela paprikaringen på mitten. Servera med sallad. 45 g pulledpork. Lägg i toastjärn omkring 5 min tills, brödet fått färg och osten smält. 45 g pulledpork
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.