Låt den svalna helt och dela i halvor eller klyftor beroende på storlek. Koka upp vatten, vinäger och salt i en kastrull blanchera rödlöksskivorna i någon minut
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Ibland är det ganska skönt med en dag som bryter de vanliga rutinerna och tiderna helt. Dessutom har dagen erbjudit både tid för reflektion och tid att umgås med kollegorna
Häll av sockerärternaoch låt dem svalna. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Vänd runt sockerärteroch salladslök snabbt i en kastrull med olivolja före servering så att det blir varmt
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.