1 färsk
finriven parmesanost, till servering1 Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin färg runt om. 2 Pressa i vitlöken och salta och peppra. Häll i vatten och grädde och rör om. Låt småputtra ca 5 min. Dela tomaterna och riv basilikabladen i mindre bitar. 3 Tillsätt basilika och alla grönsaker i såsen och vänd ner den nykokta pastan i stekpannan eller tvärtom. Servera med parmesan.
salt och nymald svartpeppar. 2 st kycklingfiléer. 250 g pasta rigatoni. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Den här goda kycklingrätten i ugn med smak av oregano gjorde jag till kidsen i helgen och båda nästan slickade tallrikarna, främst minstingen som var helt tokig i såsen
De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Skär alla grönsaker ochkycklingen i mindre bitar eller strimlor
Krydda kycklingfiléernamed salt och peppar. Fredag innebär ju dessutom att snart har ännu en vecka gått, och just nu närmar vi oss andra advent med andra ord
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.