Tillbehör

Tillbehör

Chilistuvad majs

Chilistuvad majs

Ingredienser 2 burk(ar) majskorn , väl avrunna 2 msk smör 1 st röd chilifrukt 2 dl grädde 1 kruka(or) koriander 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Godaste o nyttigaste picklade zucchinin

Godaste o nyttigaste picklade zucchinin

Har till min enorma glädje fått massor med zucchini i år, så har bl a syltat två stycken för antiinflammatorisk lycka i gurkmeja
Karamelliserad lök

Karamelliserad lök

4 lökar, gula eller röda. 12 msk smör. 1salt efter smak. 12 tsk socker. 11 dl vatten. 14 lökar, gula eller röda 2 msk smör salt efter smak 2 tsk socker 1 dl vattenSkiva löken
Baconmarmelad

Baconmarmelad

Stek baconet tills det precis fått en gyllene färg. I en liten såskastrull, koka upp äppelcidervinäger, lönnsirap, buljong och muscovadosocker tillsammans med lagerblad under konstant omrörande
4 enkla och annorlunda tillbehör till grillat

4 enkla och annorlunda tillbehör till grillat

Skölj kikärtorna och ha ner i en mixer. Klicka i Crème Bonjour Gräslök och slå på olja. Kör allt till en smet och späd eventuellt med vatten till lagom konsistens
Pico de Gallo

Pico de Gallo

Här kommer Anettes recept på Pico de Gallo som serverades till huvudrätten. Lite halvsuddig bild men det får duga
Majssallad med fetaost

Majssallad med fetaost

Och man kan aldrig få för många favorittillbehör. Grilltider är härliga tider. Här är ett recept som kan segla upp som sommarens favorit
Ingefärsgurka

Ingefärsgurka

Ingredienser Portioner. ca 3 dl 1 gurka 1/2 dl färskpressad citronjuice 2 msk flytande honung 1 msk finriven färsk ingefära 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Bakad fetaost med tomat och oliver

Bakad fetaost med tomat och oliver

  200 g Fetaost.   100 g Cocktailtomater.   1 st Rödlök.   50 g Oliver.   1 msk Balsamvinäger.   0,50 dl Olivolja
Hett grönsaksris

Hett grönsaksris

Koka riset. Skala morot och lök. Skär i skivor och bitar. Strimla salladslök. Fräs alla grönsaker i smör i en stor stekpanna tillsammans med vitlök och ingefära
Lingonchutney

Lingonchutney

Lägg alla ingredienser i en gryta och låt sjuda ca 20 minuter. Skumma och häll upp i en burk. Låt kallna
Bakad fetaost

Bakad fetaost

Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Rabarberchutney med curry

Rabarberchutney med curry

Lägg rabarber, lök, ättika och vatten i en kastrull. Koka upp och småkoka i 10 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och koka 30–60 minuter tills chutneyn tjocknar