Smakaavmedsaltochpeppar. Fräs löken i smör på medelvärme. Skalaschalottenlökoch jordärtskockor. Häll på det vita vinet och låt sedankoka ner tills hälften återstår
Låt den färdigapastanrinnaav i ett durkslag men spara lite avkokvattnet. Blandapastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften avruccolansamt de soltroakdetomaterna
Späd med grädde, vattenoch viltfonden. Blir såsen för tjock späd med mjölk eller vatten. Stek ur vattnet ur svampen, tillsätt smör och lök, fräs tills löken mjuknat
Låt sjuda ihop till en sås ochsmakaavmedsaltochpeppar. Saltaochpeppra. 1 Kokapasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrullochsmula ner osten. 3 Värm olja i en stekpannaoch stek lök ochsvamp tills något mjuka. 320 g pasta. 1 msk olivolja. 250 g champinjoner, delade. 5 tsk salt. 5 tsk svartpeppar
Kommentarer
suprnova_485
Mängd, vart finner man det ??
Logga in eller Registrera för att kommentera.