1.
Skala schalottenlök och jordärtskockor. Skär i bitar. Fräs löken i smör på medelvärme. När löken har svettats ett tag utan att få färg, tillsätt jordärtskockorna. Låt dem fräsa med i 3–5 minuter. Häll på det vita vinet och låt sedan koka ner tills hälften återstår.
2.
Tillsätt matlagningsgrädde, kycklingfond och låt sjuda i 15 minuter eller tills det att skockorna är klara. Mixa soppan slät. Smaka av med salt och peppar.
3.
Torka Serranoskinkan i ugn på 100 °C i cirka 20 minuter.
Ingredienser. Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Avnjutestillsammans med en grönsallad. TärnaGustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smakaav med svartpeppar och salt
Delavaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över attvärma upp grädden och direktbörja med attvispaäggulorna)
Nyrörd glass är fantastiskt. Hittills har vi lyckats bäst … Läs mer → . I slutet avArtusis bok finns ett 20-talglassrecept, vissa riktigt fina, som gelatodi limone, gelatodifragole och gelatodi tutti i frutti
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Häll allaingredienser i en mixer och mixa ihop. Mellan sonen fyller år och det är dags för kalas. are så jag får göra lite "vanligt" och lite med LCHF style
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.