Pasta a la Valle di Corto.
rasmusehrnborn
rasmusehrnborn

Pasta a la Valle di Corto.

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Pasta
  • Champinjoner
  • 1 pkt Bacon
  • 1 gul Lök
  • 2 Vitlöksklyftor
  • 3 dl Grädde
  • Smakrik ost
  • 1 Buljongtärning (kyckling)
  • Olivolja
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Cayennepeppar
  • Färsk persilja

Beskrivning

    1. Kok pasta

    2. Skiva champinjonerna och rosta på hett stekjärn utan fett. Krydda med salt och peppar. När svampen börjar få färg, ta av den ifrån värmen, tillsätt en liten skvätt olivolja och ställ åt sidan.

    3. Skär baconet i små bitar, stek på hög värme och ställ åt sidan.

    4. Stek den hackade löken i olja och smör utan att den får färg. När löken är genomskinlig, tillsätt den hackade vitlöken och låt det koka ihop lite. Tillsätt sedan grädde och buljongtärning, kok upp och låt sjuda lite under omrörning. Smaka av med salt, peppar och cayennepeppar.

    5. Blanda i osten i såsen, låt smälta under omrörning. Lägg i pasta, bacon och champinjoner och blanda ihop.

    6. Ström över hackad färsk persilja och servera.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.