Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crème fraîcheca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skalflingsaltolivolja
) och kände direktattjag måste åka hem och lära mig attlaga den. DelaTweetaFölj. Köp någon riktigt fin, ekologisk och bronsvalsaddurumvetespasta i butiken eller gör din egen
Spaghetticacio e pepe är en italienskpastarätt som verkligen är enkel men otroligt god och fylld avsmak även om det bara är ett par få ingredienserinblandade, nämligen svartpeppar, parmesan, olja och pasta
) och kände direktattjag måste åka hem och lära mig attlaga den. Jag blev helt förälskad i den här enkla men fantastisktgodapastarätten när vi var i Rom förra helgen (som ni kanläsa mer om här
Rengör och finhackaalla kryddörter tillsammans med vitlöken. När ingrediensernabörjarsmältasamman, ta bort kastrullen från spisen, rör i en sked smör, riven, pecorino romano och färskmalensvartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.