Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper, lägg dem med skalsidan nedåt och strö över riven parmesanost
Mixa smöret med övriga ingredienser. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. 1 vitlöksklyfta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Tillsammans medvitlöksbröd och ett glas cider blev det en så trevlig och god kväll. I lördags var vi ute och storhandlade och åt lunch med barnen på restaurang, jättemysigt
Jag smaksatte med Nicolas Vahé parmesan/basilika salt, riven parmesan och färsk timjan, mums. Ha ägg i en skål, ta över en äggula i ena avokadon och fyll med så mycket vita du vill och det får plats, sen gör du samma sak med andra halvan
Nästa gång har jag förhoppningsvis lite god västerbotten eller parmesan hemma. Krama ur vätskan och blanda med smulat bröd, hackad mandel, riven vitlök och hackad persilja
Smaka av med salt och peppar och hälften av den rivna parmesanosten. Börja med såsen. Riv parmesanosten. Slå såsen över fisken och strö över resten av den rivna parmesanosten
Först ut för året är det enkla men mycket goda och festliga recept på gratinerade ostron. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihop receptet och resultatet blev riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.