Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Laga till hummer kan man ju göra på olika vis, oftast så har vi bara låtit dom få ett uppkok på spisen för att sedan hugga in med skaldjurskniv, gaffel och nötknäckare och doppat köttet i smält smör eller Rhode Islandsås medvitlök
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Jag har redan ett liknande recept i arkivet men detta med rikligt medvitlökoch en skvätt vin smakar helt annorlunda och lite mer medelhavskt på något sätt
Ni som inte åt hummer till nyår kan ju festa loss i Trettondagshelgen i stället - för jag hann inte med att kabla ut receptet i tid till den gågna nyårsafton
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. salt och olivolja. Vit fisk med dragon, citronochvitlök (4 personer). drygt 1/2 dl saft ur 1 citron. 2 pressade vitlöksklyftor. 1 citron. 2 pressade vitlöksklyftor
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten till fotografering att återvända ocj jag spenderade någon timme vid havet - helt koncentrerad i nuet
Blanda Philadelphiaost med mjölk, citronsaft i en kastrull. Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptetmed mina egna ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.