Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 blåmusslor [400 g]
  • 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån, finriven
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 msk persilja, finhackad
  • 3 msk ströbröd
  • svartpeppar
  • 2 msk Zeta extra jungfruolivolja classico
  • 20 blåmusslor [400 g] 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån, finriven 1 schalottenlök, finhackad 1 klyfta vitlök, pressad 1 msk persilja, finhackad 3 msk ströbröd svartpeppar 2 msk Zeta extra jungfruolivolja classico

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.