Igår tog min dotter studenten ochtill den lagade jag marineradfläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar ochgrillkrydda
Dela dem på mittenoch bryn dem i en stekpanna med smör. Putsa, salta och peppra filéerna. Marinad. Garnera medrosmarinoch servera med kokt potatisoch sallad
Tillmidsommar gjorde jag denna goda festrätt medmarineradfläskfiléoch en grön örtsås. Här syns fläskfilénoch en couscoussallad medhalloumioch söta nektariner
Putsa köttet ochgnidin det med salt och peppar. Häll över marinadenoch knyt till. salt och peppar. Bryn köttet ilite matfett tills det är gyllene runtom
)Hur som helst så fortsatte julensintåg senare på kvällen när middagentillagades, Håkan hade lagt fläskfiléi en julinspireradmarinad, med glögg i, redan på torsdagskvällen som stektes och sedan tog in en tur i ugnen tillsammansmed en smaskig sås
Bryn nu fläskfiléni smör runt om i den varma stekpannan. Perfekt till buffén ochpicknickmed smak av Italien av de soltorkade tomaterna ochbalsamvinäger från Modena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.