Vi fyllde vagnen med korv, kalkon, olika ostar, grönsaker, såser och annat smaskigt och jag sprang även på färska havskräftoroch blev såååå sugen på att testa dessa
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper, lägg dem med skalsidan nedåt och strö över riven parmesanost
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Servera med en god sallad. Blanda sedan grädde, creme fraich och sambal i en skål, pressa i vitlöken
Nästa gång har jag förhoppningsvis lite god västerbotten eller parmesan hemma. Krama ur vätskan och blanda med smulat bröd, hackad mandel, riven vitlökoch hackad persilja
Först ut för året är det enkla men mycket goda och festliga recept på gratinerade ostron. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihop receptet och resultatet blev riktigt bra
Pressa vitlöken i smöret och blanda i saltet och chilikryddan lägg det klara smöret på kräftköttet. Lägg kräftan med köttet uppåt och låt det bli varmt i 250 gr ugn ca 5 min. Ta resten av smöret och bred på formfranskan och lägg även den i ugnen i ca 5 min. Efter 5 min så delar du formfranskan som bilden och lägger på kräftan. 1 vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.