Knäck ett ägg i varje avokadohalva och krydda med salt och peppar. Dela och kärna ur en mogen avokado. Gröp ur avokadon lite extra beroende på kärnans storlek så att ägget får plats
Smaka av med salt och peppar och hälften av den rivna parmesanosten. Börja med såsen. Riv parmesanosten. Slå såsen över fisken och strö över resten av den rivna parmesanosten
Först ut för året är det enkla men mycket goda och festliga recept på gratinerade ostron. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihop receptet och resultatet blev riktigt bra
Servera direkt med bröd. Gratinerade pilgrimsmusslor med ett smör smaksatt med sambal oelek, timjan och lime 4 port. 2 msk hackad färsk timjan. Gratinerade pilgrimsmusslor med ett smör smaksatt med sambal oelek, timjan och lime 4 port
Ungrostade kikärtor medparmesan och timjan. Här kommer ett snabbt tips på ett nyttigt snacks, som du kan skämma bort dig med när du är trött på chips och popcorn
Gorgonzolagratineradavokado. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Krämig fettuccine med smak av kyckling, parmesan och timjan,. Smaka av med salt, peppar och timjan. Hacka purjon fint och låt den fräsa med kycklingen tills den är mjuk
Mexikansk torskrygg medavokado, lime och koriander. Torsk, majs, tomat, avokado och koriander. Till fisken slängde jag snabbt ihop en proteintortilla som totalt dränktes i finriven parmesanmedan brödet stekte i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.