Börja och avsluta med tomatsås. med lite vatten. Skala och hacka lök. Skala och riv morötter. Varva tomatsås, lasagneplattor, cottage cheese och spenat i en ugnsform
Ingredienser 1 burk(ar) krossade tomater 2 st morötter 1 st gul lök(ar) , och eller ½ purjolök 100 gram vitkål , el. squash 1 st buljongtärning , valfri 5 dl vatten , (kan ökas och minskas efter tycke) 1 odefinierad salt , (mixtra gärna med egna kryddor också) 1 odefinierad peppar , (mixtra gärna med egna kryddor också) 1 tsk örtkrydda Köp receptet
Ingredienser ½ hackad gul lök 1 tärnad kokt potatis, 100 g 1 tsk smör/olja ½ grillad röd paprika, 60 g (finns på burk) 50 g tärnad feta, 3 % 2 ägg 2 äggvitor 3 msk vatten salt och peppar 2 msk hackad persilja Servera med
Servera medbiffenoch grönsaksröran. Krydda köttet med salt och peppar, stek i resten av oljan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna och dela sockerärterna i mindre bitar
Smaka av med svartpeppar. Tillsätt bambuskott, strimlad purjolök, svampoch hackad vitlök i oljan. Tillsätt vatten, fisksås, ostronsås, buljong och ingefära
Fräs köttet i omgångar, blanda ner grönsakerna och i med vatten, buljongtärning och koka upp. Eftersom det är svamp i, och ingen i min familj äter det utom jag, gjorde jag en annan variant till dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.